afspraak2
 

Bedrijfsmassage Brabant

bedrijfsmassage

Bedrijfsmassage Brabant is een samenwerking van Tuina Massagetherapeuten Davy van der Leest en Inge de Munter.

Tuina Massagetherapie
richt zich zowel op preventieve als op genezing en is zeer effectief. Het brengt lichaam en geest in balans en zorgt voor veerkracht en vitaliteit. Voordeel van massagetherapie op de werkvloer is dat klachten direct behandeld worden.

Gunstig voor het ziekteverzuim
Vaak wordt er veelal vanuit een dezelfde houding gewerkt met weinig lichaamsbeweging of vraagt zwaar fysiek werk veel van het lichaam. Stress is een van de grootste verzuim veroorzakers. Tuina Therapie verhelpt zowel de beginnende als gevorderde klachten. Na een Quick Fit behandeling kun je met een frisse geest optimaal presteren. Tuina massage verhoogt de weerstand waardoor factoren als verkoudheden en griepverschijnselen minder kans krijgen.

Belastingvoordeel
De overheid stimuleert werkgevers om gezonde arbeidsomstandigheden te creëren. De kosten voor het inhuren van ons team zijn volledig aftrekbaar. Meer informatie vindt u op de website van de belastingdienst.

Stoelmassage op uw locatie
Wij willen u graag kennis laten maken met de Tuina massage, en bieden deze op locatie aan voor slechts € 20,- p.p. excl. BTW.
De massage neemt 20 minuten in beslag.

Voor meer informatie kunt u het contact formulier op deze website invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met uw op.

Met vriendelijke groet,
Davy van der Leest 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
+31 (0)657117152 
www.timeforbalance.nl 

Inge de Munter 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)621202733
www.vivremassage.nl

Bedrijfsmassage Brabant is een samenwerking van Time For Balance en Vivre Massage.