Samenwerking

Samen naar de kern in jezelf

Mijn naam is Piet. In mijn werk heb ik veel ervaring opgedaan met diverse probleemgebieden zoals: relatieproblemen, gezinsproblemen, anorexia, borderline (persoonlijkheidsstoornis), (verborgen) rouw, depressies. Daarnaast kom ik veel klachten van meer algemene aard tegen zoals: “Ik zit niet lekker in mijn vel”, niet boos durven worden, niet kunnen huilen, niet voor jezelf op kunnen/durven komen, pijnklachten waarvan geen fysieke oorzaak te vinden is. Ook help ik levensangsten om te zetten in levenskracht en een slachtofferhouding om te zetten in zelfbewustzijn.

Voor meer informatie kijk op Enowa – Welkom.

Twee keer per maand op donderdag en vrijdag ben ik in de praktijk Time For Balance te schijndel.

Het is toch fantastisch dat we door middel van een natuurlijke geneeswijze gebruik mogen maken van dat wat de aarde ons aanreikt.

Het woord natuurgeneeswijzen omvat veel disciplines die allemaal een verbinding hebben met de natuur. Het gaat om de samenhang van diverse/verschillende klachten bij mensen. Daarom wordt het een holistische geneeswijze genoemd.

Natuurgeneeswijze zie ik niet als een alternatief voor de reguliere geneeskunde. Het is een geneeswijze die zich op haar eigen manier kan meten aan de reguliere behandelmethode.

Kijk op Natuurgeneeskundig therapeut en astrologie: Corrie van de Sande voor meer informatie.

Samen in beweging!

Graag stel ik me even aan je voor; mijn naam is Desireé Baijens en ik woon samen met mijn vriend, bonusdochter en grote knuffelhond (Landseer) in Schijndel.

Wie ben ik als persoon: een open boek, sociaal, leergierig, positief en een flinke dosis enthousiasme! Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in de bijzondere (samen)werking tussen lichaam en geest en alle manieren om dat zo gezond mogelijk te houden. Yoga is hierin voor mij de verbindende factor. Yoga leert je om de aandacht naar binnen te richten, om te ervaren wie je bent, wat je wilt en wat je voelt. Kortom: je bent goed zoals je bent!

Mijn missie; kinderen & jongeren praktische tools meegeven die ze direct kunnen toepassen om (weer) in hun kracht te komen!

Wil je graag meer informatie over mijn aanbod? Kijk dan op www.yogabuddy.nl

Ik hoop je snel te ontmoeten!